SNELLE LINZENSOEP

Ingrediënten

  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 1 runderbouillonblokje
  • 250 g chorizoworst
  • 1 kleine courgette
  • 2 blikjes gekookte linzen (bv. van Royal Mail a 400 g)
  • wat verse peterselie
  • 1 bruin stokbrood
  • 100 g kruidenboter

Bereidingswijze

In soeppan tomaten, 1/2 liter water en bouillonblokje aan de kook brengen. Intussen chorizo in plakjes en dan in blokjes snijden.In koekenpan met anti-aanbaklaag chorizo ca 4 min bakken. Courgetteblokjes ca 3 min meebakken. Chorizo, courgette en linzen aan soep toevoegen en goed meewarmen. Peterselie fijnknippen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha