Spaanse aardappel-roerei schotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

pel en snipper de rode ui, snij de bosuien in ringetjes, pers de knoflook, snij de geroosterde paprika in blokjes, ontvel de tomaten en snij in blokjes, snij de chorizoworst in blokjes, snij de aardappelschijfjes in vierenBak de rode ui, bosui, knoflook en chorizo even aan in wat olijfolie, voeg na ca. 3 min. de aardappelblokjes toe, maak ondertussen een mengsel van de eieren, het sinaasappelsap, de geraspte kaas, de aardappelkruiden, de creme fraiche en de sherry, roer het mengsel goed doorelkaar. Voeg de tomaat en de paprika toe samen met de geroosterde pijnboompitten. Roerbak de boel nog ongeveer 3 min. Voeg vervolgens het ei-kaas-mengsel toe. Voor het roerei-gerecht: hussel de boel doorelkaar. Voor de tortilla: schenk het mengsel erover en laat het eimengsel ongeveer 15 min. op een matig vuur stollen, niet meer roeren! Het roerei-gerecht roerbak je nog ongeveer 10 min.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 594x

Jouw laatst bekeken recepten