Spaanse broodschotel

Ingrediënten

  • 3 eetlepels olijfolie -
  • 200 gram chorizo in blokjes -
  • 2 uien gesnipperd -
  • 1 grote rode paprika in stukjes -
  • 1 blik tomatenblokjes uitgelekt -
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie -
  • zout -
  • versgemalen peper -
  • 6 a 8 sneetjes Allinson volkorenbrood -
  • 3 eieren -
  • 3 eetlepels melk -
  • 75 gram geraspte belegen kaas

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de blokjes chorizo zachtjes uit Bak de ui en paprika ca. 3 minuten zachtjes mee. Schep de tomaatblokjes en peterselie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het geheel nog heel even sudderen Snijd de sneetjes brood in blokjes Vet een lage ovenschaal in en verdeel de blokjes brood over de bodem. Schep het chorizomengsel erover Klop de eieren los met melk, zout, peper en kaas. Schenk dit mengsel over het brood en de chorizo. Bak de schotel in de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 914x

Jouw laatst bekeken recepten