Spaanse spruitjes met aardappel en chorizo

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen. Verdeel ze in blokjes ter grootte van de spruitjes. Maak de spruitjes schoon. Gaar de aardappelblokjes en de spruitjes voor in de magnetron of blancheer ze kort Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees van spaanse peper en paprika in reepjes Verhit de olijfolie. Roerbak de ui, de Spaanse peper en de paprika en de geperste knoflook 3 minuten. Schep de spruitjes en de aardappelblokjes erdoor en bak onder voortdurend omscheppen 5-7 minuten Pers de helft van de citroen uit en voeg 1 eetlepel sap met peper en zout bij het gerecht Halveer de olijven, verdeel de chorizo in reepjes en schep beide in de wok goed om. Warm goed door. Garneer het gerecht met partjes citroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1060x