Spaghetti alla carbonara.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout. Bak de knoflook lichtbruin in de boter en de olijfolie. Schep de knoflook uit de pan en bak daarna de pancetta of bakbacon in circa 5 minuten lichtbruin. Schenk de wijn erbij en laat het vocht verdampen. Klop de eieren los met de slagroom en roer de parmezaanse kaas erdoor. Roer de uitgelekte pasta door het pancettamengsel. Roer ook het eimengsel erdoor en zout en peper. Blijf roeren tot het eimengsel romig om de pasta is verdeeld. Laat het niet meer koken. Bereidingstijd ca 20 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 463x

Jouw laatst bekeken recepten