Spaghetti alla chitarra

Ingrediënten

  • ? 400 gr spaghetti alla chitarra
  • of gewone spaghetti.
  • ? 400 gr lamsvlees
  • fijngesneden
  • ? 2 teentjes gehakte knoflook.
  • ? 3 laurierblaadjes
  • ? 4 gepelde
  • ontpitte
  • gepureerde tomaten.
  • ? 1 dl olijfolie
  • ? 1 dl droge witte wijn
  • ? 3 geroosterde paprika?s
  • gepeld en in reepjes gesneden
  • ? peper uit de molen en zout

Bereidingswijze

? Fruit de knoflook en laurier in de olie tot ze verkleuren, schep ze uit de pan en bak het fijngesneden lamsvlees in de olie, afblussen met de witte wijn en laten bakken tot het vlees zacht is. ? > Voeg de paprika?s en tomaat toe en laat het zachtjes sudderen tot alles gaar is, evt. verdunnen met een scheutje water.? Kook de pasta in ruim gezouten water al dente, giet ze af en doe ze in een voorverwarmde dienschaal en meng de pasta met de saus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha