Spaghetti carbonara met knoflookroom

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel de teentjes knoflook. Doe ze samen met de room in een steelpan met dikke bodem en breng tegen de kook aan. Laat op een warmhoudplaatje een uur smoren. Schep de knoflook uit de room en wrijf ze fijn met een vork. Roer dit samen met de witte wijn door de room en laat dit op hoog vuur inkoken. Bak intussen de reepjes pancetta uit in een koekenpan. Kook de pasta in een paar minuten beetgaar in ruim kokend water met zout. Klop de eieren los. Giet de pasta af en schep terug in de pan. Giet de eieren bij de hete room en roer goed door. Schep de pancetta door de pasta. Giet het ei-roommengsel erbij en verwarm nog even tot het licht gaat stollen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 328x

Jouw laatst bekeken recepten