Spaghetti met frisse zalm-roomsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Spaghetti in ruim water met zout beetgaar koken. In steelpan Hollandaisesaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Zalmsnippers erdoor roeren en saus op smaak brengen met helft van citroensap, zout en peper naar smaak. Nog 2 minuten zachtjes laten koken. Slabladeren loshalen en grove nerven verwijderen. Sla in grove stukken scheuren, wassen en droogdeppen. In schaal dressing kloppen van olie met rest van citroensap en zout en peper naar smaak. Sla door dressing mengen. Spaghetti over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Bestrooien met bosuitjes en sla erbij serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 400x

Jouw laatst bekeken recepten