Spaghetti met knoflooksaus

Ingrediënten

  • 1 bol knoflook2 dl. witte wijn30 gr. boter2 dl. room100 gr. pijnboompitten2 eetl. sesamzaadjes400 gr. spaghettizoutenkele sprietjes bieslook

Bereidingswijze

Leg de knoflook in een vuurvast kommetje, overgiet met de helft van de wijn, leg er een klontje boter op en zet het 30 minuten in een, op 200 graden, voorverwarmde oven.Druk het vruchtvlees van de knoflook uit de schil en roer de moes door de rest van de wijn. Laat deze tot de helft inkoken, voeg de room toe en laat weer tot de helft inkoken.Rooster de pijnboompitten en de sesamzaadjes tot ze licht beginnen te kleuren.Kook de spaghetti al dente en giet af.Schep de saus op de spaghetti.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 502x

Jouw laatst bekeken recepten