Spaghetti met quornbasilicumsaus

Ingrediënten

  • 150 g spaghetti
  • zout
  • peper
  • 1 bakje quorngehakt
  • a 175 g
  • 1 el olie
  • 1 ui
  • gesnipperd
  • 1 teen knoflook
  • geperst
  • 100 g wortel
  • geraspt
  • 1 1/2 el tomatenpuree
  • 400 g pomodoro tomaten
  • in stukjes
  • 5 el basilicumblaadjes
  • grof gescheurd
  • 50-75 g oude kaas
  • geraspt

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti in ruim kokend water met iets zout volgens de beschrijving op het pak gaar. 2. Bak het quorngehakt zachtjes in de olie in ? 2 min. bruin. Voeg de ui, knoflook en wortel toe en bak het ? 2 min. mee. 3. Voeg de tomatenpuree toe en bak ? 1 min. zachtjes. Voeg de tomaten toe en bak ze onder af en toe omscheppen in ? 10 min. helemaal zacht. 4. Breng de saus op smaak met zout en peper. 5. Giet de spaghetti af en schep het door de quornsaus. Roer de helft van de basilicum erdoor en strooi de rest er overheen. Geef de kaas er aan tafel bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha