Spinaziestamppot met

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar. Kook de spinazie even en en snijd deze grof. Verhit de olie in een koekepan of braadpan en bak hierin de spekblokjes uit. Bak de gesnipperde ui en de reepjes paprika ca. 4 minuten mee. Giet de aardappelen af en maak er een puree van met de boter, de melk en wat zout, peper en nootmuskaat. Meng de spinazie en het ontbijtspekmengsel samen met de boursin door de aardappelpuree. Warm het geheel nog even goed door en serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 633x

Jouw laatst bekeken recepten