Taart van aardappel, bacon en tomaat

Ingrediënten

  • grote koekenpan

Bereidingswijze

Schil en was de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes. Droog ze met keukenpapier en zet ze even weg. Snijd de bacon in dobbelsteentjes en bak ze in een grote koekenpan. Voeg de schijfjes aardappel toe en bak ze in het vrijgekomen spekvet gedurende 5 minuten; af en toe roeren. Snijd de tomaten en schep ze door het aardappel-baconmengsel; spreid dit daarna uit over een ingevette bakplaat.Bestrooi het mengsel met oregano, peterselie, knoflookzout en peper. Verdeel de plakjes kaas erover. br>Bak het gerecht in een voorverwarmde oven op 200 ?C/gas stand 6 gedurende 25 minuten. Serveer het direct, gegarneerd met verse kruiden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 637x

Jouw laatst bekeken recepten