TARTAAR MET HAM EN KAAS

Ingrediënten

  • 500g tartaar of mager rundergehakt - 5 plakjes jongbelegen kaas van 6x6 cm - 4 plakjes schouderham - 1/2 t zout - 1/4 t peper - 6 e bloem - 2 klein eieren - 1/2 t aromat - parneermeel

Bereidingswijze

-verdeel tartaar in acht porties en maak er 8 afgeplatte ballen van -beleg 4 stukken tartaar met kaas(bewaar overige kaas voor granering) en leg er de ham op zo dat het niet over de kaas uitsteken -leg resterende stukken tartaar op ham -druk tartaar stevig aan en wrijf zo veel mogenlijk barstjes weg -roer peper en zout door bloem en wentel tartaar erdoor -klopt eieren los met aromat en peper -verwarm frituurvet tot witte damp afkomt -haal tartaar door eimengsel en bedekt met parneermeel(schud overige parneermeel af en bak tartaar tot mooi van kleur.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1161x

Jouw laatst bekeken recepten