Thaise pikante varkenshaas met boontjes en prei

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in blokjes van circa 1,5 cm. Pel de teentjes knoflook en hak ze met de rode peper fijn. 2. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin, als de olie begint te dampen, de knoflook en de rode peper 2 minuten. Voeg de basilicum en een snufje zout toe. Schep het mengsel uit de pan. 3. Verhit de rest van de olie in de pan en roerbak hierin, als de olie begint te dampen, de blokjes vlees 2 minuten op een hoog vuur. 4. Voeg de snijbonen en prei toe en roerbak ze 5 minuten mee. Roer het citroensap, het knoflookmengsel en de slagroom of kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten pruttelen. 5. Op smaak brengen met peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1162x

Te vinden in: