Tongfilets op Florentijnse wijze

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Veloutesaus : ui fijnhakken en fruiten in de boter. >> bloem toevoegen tot al de boter is opgenomen. >> bouillon toevoegen en al roerend aan de kook brengen. >> op een zacht vuur, zo nu en dan doorroerend, 15 minuten laten sudderen en daarna de bouillon zeven. >> de room tot de helft inkoken, de bouillon en de parmezaan toevoegen, het geheel roeren tot een mooie gladde veloutesaus en op smaak brengen met peper en zout. ? De olijfolie, spinazie en witte wijn in een pan verhitten, knoflook erdoor mengen en op zacht vuur laten slinken. >> vochtuitknijpend laten uitlekken in een zeef.? Over voorverwarmen op 220 ?C. ? Vuurvaste schotel inwrijven met boter, de filets erin leggen, besprenkelen met citroensap en kruiden met peper en zout. ? In ca. 10 minuten laten garen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 686x

Jouw laatst bekeken recepten