Toscaanse spinazierisotto

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Maak de prei schoon en snijd hem in ringen. Pel de knoflook en hak hem fijn. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes. 2. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een pan met dikke bodem. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en fruit de prei ca. 5 minuten, tot hij zacht is. Voeg de knoflook en spek toe en bak ca. 3 minuten. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen. Voeg de bouillon toe en laat de risotto in ca. 20 minuten zachtjes beetgaar koken. Voeg de laatste 5 minuten de spinazie toe. 3. Breng de risotto op smaak met een kneepje vloeibare margarine en de kaas.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 613x

Jouw laatst bekeken recepten