Turks Brood(gevuld)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 180?C.Het deeg: Vermeng de bloem, gist, suiker, zout en komijn. Voeg yoghurt en het water toe. De ingredienten van buiten naar binnen tot een soepel deeg kneden. In een afgedekte kom op een warme plek minstens 30 minuten laten rijzen. Nogmaals goed kneden,nogmaals 30 min laten rijzen. Rol het deeg uit tot ca. 2 cm dik, Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijken met de tomatenpuree, 15 min. laten rijzen. Gehaktmengsel Gehakt rul bakken in de olijfolie. Fijngesneden ui en peper toevoegen. Geperste teentjes knoflook en kruiden toevoegen. Vleesmengsel laten afkoelen, daarna gelijkmatig over het deeg verdelen. Het geheel in een 180?C voorverwarmde oven ca 20-25 minuten bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 657x

Jouw laatst bekeken recepten