Udang bumbu bali peteh (grote garnalen in kruidige
Ingrediënten
Bereidingswijze
Maak de uien, knoflook, loas, trassie en sambal oelek fijn in de keukenmachine en bak ze met de sereh, daon salam en djeruk purut in de hete olie.
- Voeg de petehbonen toe en laat de saus zacht sudderen.
- Frituur de garnalen heel even dicht in de hete olie.
- Leg ze in de saus en laat deze nog zo'n 10 minuten op laag vuur in de garnalen trekken.
- Opdienen met mie.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 649x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.