varkenshaasje met gebakken appel

Ingrediënten

  • 2 varkenshaasjes
  • 2 el. grove mostert
  • versgemalen verse peper
  • 4 plakken rauwe coburgerham
  • 50 gr. boter
  • 2 grote appels bv. jona gold
  • 2 el witte basterd suiker
  • 100 ml witte wijn of appelsap
  • coctailprikkers

Bereidingswijze

varkens haasjes halveren en dunne uiteinden naar binnen vouwen en met coctailprikker vast zetten.vlees met mostert besrijken en met peper bestrooien.en elk stukje varkens haas in ham wilkkelen.grote koekepan op het vuur zetten en boter smelten. en varkens haasjes in 15 min gaar bakken regelmatig omkeren (dit alles en dat heb ik ook uit geprobeert kan ook heel goed in een oven)appels wassen en klokhuis er uit boren. van de appels 8-12 plakken van ongeveer de zelfde groote snijdenbasterdsuiker op bord strooien en appelplakken er door heen drukken een voor een na tien min appel plakken met besuikerde kant naast de varkens haasjes leggenen in 2-3 min per kant goud bruin maken vlees en appels uit de pan halen en warm houden

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 562x

Jouw laatst bekeken recepten