Visovenschotel met brie

Ingrediënten

  • 500 kabeljauwfilet
  • zout
  • 250 g champignons gehalveerd
  • 1 ui grofgehakt
  • 2 preien in ringen
  • 2 eetlepels boter
  • 100 g in dunne plakjes gesneden brie
  • 2 zakjes Maggi Puree voor Ovenschotels

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 250 graden2. Pocheer de vis ca. 5 min. in net niet kokend water met wat zout 3. Laat de vis uitlekken 4. Fruit de champignons, de ui en prei ca. 5 min. in de boter 5. Leg de vis in een ingevette ovenschaal, daarop de groenten en daarop de plakjes brie 6. Bereid de zakjes puree en schep die op de brie 7. Laat het gerecht in de oven in ca. 30 min. heet en goudbruin worden

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha