Vispotje met kabeljauw, zalm, venkel, prei en krie

Ingrediënten

  • 250 gr. kabeljauwfilet
  • 250 gr. zalmfilet
  • 2 venkelknolletjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 300 gr. gesneden prei
  • 450 gr. voorgekookte krielaardappeltjes
  • 1 zak of blik romige mosterdsoep
  • zout
  • peper.

Bereidingswijze

Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de kabeljauwfilet en de zalmfilet elk in 8 stukken. Schaaf de venkelknolletjes in zeer dunne plakjes dat gaat heel gemakkelijk met een foddprocessor. Hak het groen fijn en houd dit apart voor de garnering.Verhit de olie in een diepe pan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de prei en de venkel 5 minuten op een hoogvuur. Strooi er een halve theelepel zout en een halve theelepel peper over. Voeg de krielaardappeltjes, de vis en de soep toe. Breng het geheel tegen de kook aan en laat alles op een heel laag vuur in circa 10 minuten gaar worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 608x