Wijting in romige mosterdsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Oven voorverwarmen op 215 gr. ? Meng de sjalotten en peterselie met wat zout en peper. ? Vet een ovenschaal in ter grote van de visfilets, verdeel het sjalottenmengsel gelijkmatig over de bodem. ? Was de filets en dep ze droog, schik ze in de schaal en bestrooi ze met een snufje zout en gemalen peper. ? Meng de mosterd met de wijn en verdeel het mengsel over de vis en leg hier 1 eetl. in klontjes verdeelde boter op en zet de schaal 10 min. in de oven. ? Verwijder de schaal uit de oven en zet de grille aan.? Leg de filets op een vuurvaste serveerschaal, voeg het citroensap toe en laat dit inkoken tot een stroperig geheel. ? Roer de room hierdoor en kook de saus in totdat deze aan uw lepel blijft hangen. ? Neem het pannetje van het vuur en voeg al kloppend de rest van de boter in stukjes toe. ? Overdek de filets met de saus en zet deze ca. 2 minuten onder de grille. ? Dien het gerecht op in de dienschaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 716x

Jouw laatst bekeken recepten