Wilde eendenfilets in rode portsaus

Ingrediënten

  • 4 wilde eendenfilets
  • 30gr bakboter
  • 2eetlp olie
  • zout
  • peper
  • 3sjalotjes
  • anderhalve dl:rode port
  • 100gr:blauwe schimmelkaas
  • als gorgonzola in stukjes

Bereidingswijze

Verwarm de boter met de olie in een koekepan en bak hierin de filets aan beide zijde bruin.Bestrooi het vlees tijdens het bakken met zout en peper.Reken ongeveer 3 min: per kant.Neem de filets uit de pan en houd ze warm in de oven.Fruit de gehakte sjalotjes in de pan.Blus met port en voeg de kaas al roerende toe.Leg de filets nog even terug in de pan, en doe alles daarna in een schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha