Zacht gekookte eieren met boterbonen en zure ajuin

Ingrediënten


Bereidingswijze

*maak de boontjes schoon op de gekende wijze en breek ze eventueel in de helft -kook ze gaar in kokend gezouten water, afgieten en even laten schrikken onder koud water en apart zetten-kook de eieren (halfzacht)7 min in water van 80?C, waar een scheutje azijn aan toegevoegd is; pel de eieren en zet apart -stoof de ui in wat boter en voeg een snufje suiker erbij tot deze licht karameliseert -bevochtig met witte wijnazijn en 1 el braadjus en stoof zachtjes 10 min en eventueel wat bevochtigen met water -voeg de boterbonen toe en meng ze en verwarm ze in de saus -warm de gekookte en gepelde eieren even op in heet water en laat ze uitlekken

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 379x