Zeer pikante kabeljauw
Ingrediënten
- 4 stukken kabeljauw van elk 200 gramsap van 1/2 citroen4 rode pepers1 rode ui
- in ringen3 woprteltjes
- in dunne plakjes6 stengels bleekselderij
- in kleine stukjes4 kleine laurierblaadjespeper
- zout2 eetlepels olijfolie traditioneel1 1/2 dl visbouillon(van een tablet)1 eetlepel fijgehakte peterselie
Bereidingswijze
Oven voor verwarmen op 180 graden.Besprenkel de vis met citroensap en dep hem na 15 minuten met keukenpapier droog.Maar intussen de pepers schoon, verwijder de zaadjes en snijd de rest in reepjes.Steek deze reepjes in de vis.Verdeel de ui, wortel, bleekselderij en de laurier over 4 stukken aluminiumfolie.Leg de kabeljauw erop.Bestrooi met peper en zout.Schenk er de olie en bouillon over.Vouw de pakketjes dicht.Leg ze in een braadslee en laat ze in ca. 20 minuten gaar worden.Verwijder voor het serveren de laurier en garneer met peterselie.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 659x