Zeer pikante kabeljauw

Ingrediënten

  • 4 stukken kabeljauw van elk 200 gramsap van 1/2 citroen4 rode pepers1 rode ui
  • in ringen3 woprteltjes
  • in dunne plakjes6 stengels bleekselderij
  • in kleine stukjes4 kleine laurierblaadjespeper
  • zout2 eetlepels olijfolie traditioneel1 1/2 dl visbouillon(van een tablet)1 eetlepel fijgehakte peterselie

Bereidingswijze

Oven voor verwarmen op 180 graden.Besprenkel de vis met citroensap en dep hem na 15 minuten met keukenpapier droog.Maar intussen de pepers schoon, verwijder de zaadjes en snijd de rest in reepjes.Steek deze reepjes in de vis.Verdeel de ui, wortel, bleekselderij en de laurier over 4 stukken aluminiumfolie.Leg de kabeljauw erop.Bestrooi met peper en zout.Schenk er de olie en bouillon over.Vouw de pakketjes dicht.Leg ze in een braadslee en laat ze in ca. 20 minuten gaar worden.Verwijder voor het serveren de laurier en garneer met peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 620x

Jouw laatst bekeken recepten