Zuurkool met mandarijn en banaan

Ingrediënten


Bereidingswijze

In een braadpan de boter verhitten en het spek iets uitbakken.De zuurkool toevoegen met jeneverbessen, laurier en versgemalen peper en afgedekt, op laag vuur onder af en toe omscheppen ? 15 minuten laten smoren. De wijn toevoegen en de kool nog 5 minuten zachtjes laten koken. De bananen pellen, in de lengte halveren en in plakjes snijden. De mandarijntjes laten uitlekken. Het sap opvangen en dit vermengen met de zure room, mosterd, kerrie en karwij. Deze saus bij de zuurkool roeren. Vruchten erdoor mengen en alles nog even doorwarmen zonder te koken. De zuurkool op een verwarmde platte ovale schotel overdoen en langs de rand garneren met plakjes kiwi.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 670x

Jouw laatst bekeken recepten