Aardbeien met dragonparfait,gemarineerde

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voorbereiding: Klop voor de parfait de eidooiers, eieren, dessertwijn en suiker in een kom au bain marie gaar en klop vervolgens in een koudwaterbad koud. Sla de slagroom stijf en spatel samen met de gehakte dragon door de eiermassa. Doe het mengsel over in een grote vorm of een 4 kleine vormpjes en zet minimaal vier uur weg in de vriezer. Bereidingswijze: Was de aardbeien, laat ze uitlekken, verwijder de kroontjes en laat in de cr?me de cassis marineren. De parfait losmaken uit de vorm(pjes), eventueel in plakken snijden en op gekoelde bordjes leggen. Serveertips: Schep de aardbeien rond de parfait en garneer het dessert met munt en een koekje.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1027x

Jouw laatst bekeken recepten