Aspergesorbet met gefr.engelenhaar en frambozen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voorbereiding: Zet het water op met de suiker en de in de lengte opengesneden vanillestok. Schil de asperges en snij ze in heel fijne plakjes. Hou eventueel de puntjes heel, maar laat ze meekoken en afkoelen in de suikersiroop, zij kunnen dienen als garnituur. Laat de asperges heel gaar koken in de suikersiroop. Voeg wat citroensap bij. Laat afkoelen en zet in de koelkast tot het ijskoud is. Haal de vanillestok eruit en mix fijn. Schep het geheel in de sorbetiere en laat draaien tot sorbet. Bereidingswijze: Laat de frituurolie heel heet worden en frituur het engelenhaar 1 seconde. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi overvloedig met poedersuiker. Serveertips: Serveer de sorbet met het engelenhaar, framboos, eventuele aspergepunten, bloemsuiker en citroenmelisse.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha