Bananenijs (Afrikaans)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kluts 2 eieren met 50 g suiker en 1/8 theel. zout. Kook ¼ l melk met een vanilleboon of -peul, haal die er weer uit en roer het ei er snel door. Kook au bain marie al roerend tot het dik wordt. Als er geen vanilleboon of -peul is gebruikt moet er nu een theel. vanille-extract in. Meng 4 geprakte bananen met 2 ½ dl vla en 250 g suiker, roer er ¼ l slagroom door en enkele druppels rode kleurstof. Invriezen. Bij het serveren garneren met plakjes banaan.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1429x

Jouw laatst bekeken recepten