Aubergine, Thaise
Ingrediënten
Bereidingswijze
Vermeng de aubergineblokjes met de olie en de peper en verwarm het 10 minuten op 800 Watt.
Voeg dan de paksoirepen, het citroensap, de sojasaus, 1 de sambal, en de gembersiroop toe en warm het geheel nog 5 minuten op 800 Watt.
Roer het tussentijds eenmaal om.
Bestrooi het gerecht voor het serveren met sesamzaad.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Bonbon van duif gevuld met risotto en ganzenlever
- Ribkarbonade gevuld met tapenade en mozzarella
- Ovenschotel met broccoli en gehakt
- Taart met broccoli en brie
- 11 Steden Koek
- truujesoep
- Brie-broccolitaart (Tarte broccoli con brie)
- Courgette / aubergine ovenschotel
- karbonade gevuld met tomatenpesto en mozzarella