Boerenpâté uit de magnetron

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij de ham inblokjes en de levertjes klein. Snipper ui en knoflook. Meng ham, levertjes, ui, knoflook, cognac, tijm, oregano, kruidnagel en nootmuskaat en laat afgedekt tot gebruik staan. Bekleed de vorm met spek en laat de randen over hangen. Meng gehakt met hammengsel, breng op smaak met zout en peper en schep in de vorm. Bekleed de bovenkant met de overhangende plakjes spek. Tik de vorm tegen het aanrecht zodat eventuele luchtbellen eruit komen. Verwarm 10-12 minuten op 400 watt. Schenk het uitgetreden vocht en vet eraf en laat minstens 6 uur afkoelen. Vlak voor serveren uit de vorm nemen, in plakken snijden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 959x

Jouw laatst bekeken recepten