Champignonhoedjes, gevulde 4

Ingrediënten


Bereidingswijze

Veeg de champignons af, draai de stelen eruit, besprenkel de hoeden met citroensap en hak de stelen fijn. Maak een mengsel van alle overige ingrediënten en zoveel van de stelen als nodig is om voldoende vulling te hebben (dit hangt af van het formaat van de champignons). Vul de champignonhoeden en zet ze in een kring op een bord op absorberend papier. Laat ze, onafgedekt, in 2-3 minuten op ± 750 Watt in de magnetron gaar worden. Zodra de vulling beweegt, zijn ze goed. Serveer ze op ronde toastjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 816x

Jouw laatst bekeken recepten