Forel met dragonsaus

Ingrediënten

  • 2 forellen
  • 2 eetlepels verse dragon in reepjes
  • zout
  • peper
  • 1 eetlepel dragonazijn
  • 1/2 dl witte wijn
  • 3/4 dl slagroom

Bereidingswijze

Verwarm de forellen in een ondiepe schaal, afgedekt, 3 minuten op ± 750 Watt. Draai ze om, dek ze af, verwarm ze nogmaals 2-3 minuten op ± 750 Watt en houd ze daarna op een schaal warm. Voeg de dragon, zout, peper, de dragonazijn, de witte wijn en de slagroom aan het kookvocht toe en laat de saus, onder Tussentijds roeren, 3-4 minuten op ± 750 Watt indikken. Fileer de forellen intussen en leg de filets op de borden. Garneer de vis met de saus en verse dragon. Lekker met gekookte aardappelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 444x

Jouw laatst bekeken recepten