Recepten met Citroenblad

Over Citroenblad

Recepten met Citroenblad

Djeroek Poeroet.

Verwante ingrediënten van Citroenblad


Overzicht van recepten met Citroenblad

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Citroenblad. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Citroenblad en waar Citroenblad het hoofdingrediënt is.

Toon 1-25 van 30 recepten
Ajam Balli
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Gember

pethe bonen in een kopje warm water laten weken.Doe 5 eetlepels olie in de pan en bak de kip stukken snel rondom bruin. deze uit de pan hale...

Bebotok (Indonesische gehaktring)
Uit de categorie magnetron: met Zout, Laos en Sereh

Voor de boemboe: 15 pepertjes (rawits) 10 kemirienoten 1 rode ui 6 teentjes knoflook 2 theelepels trassi 2 eetlepels arachideolie...

Bebotok 2 (Indonesische gehaktring)
Uit de categorie vlees: met Zout, Laos en Olie

Snijd de steeltjes van de rawits en snijd de pepertjes in drie├źn. Maal de kemirienoten in de keukenmachine fijn en houd ze apart. Hak de ui...

Bobotie 4
Uit de categorie vlees: met Zout, Melk en Olie

traditioneel is een 'bobotie' gemaakt van resten vlees van een zondagse roast. week het brood in de helft van de melk, uitknijpen e...

Dim sum, gestoomd
Uit de categorie vlees: met Ham, Zout en Olie

Roerbak in de olie de shii-take 2 minuten. Laat de shii-take iets afkoelen en meng ze met het gehakt, de rauwe ham, lente-ui, zout, sambal e...

Eenvoudige Thaise stoofpot.
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Sambal en Paprika

Snijd de kipfilets in grove stukken en fruit deze aan in de olie-Doe er in stukken gesneden paprika-champions-peultjes en broccoli bij en la...

Gestoomde dim sum
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Zout en Olie

Stomen is een smakelijke en gezonde bereidingswijze die steeds populairder wordt. Gestoomde gerechten garen snel boven de hete stoom, zodat...

GOELA BENGALA DAGING OF AJAM
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Kerrie en Santen

Kook het vlees (of de kip) even af in wat water en haal eruit. Bewaar de bouillon.Fruit in wat slaolie de knoflook, ui, lombok, ketoembar, d...

Indonesische Rendang
Uit de categorie hoofdgerechten: met Laos, Uien en Jeruk

Hak alle ingredienten voor de bumbu samen fijn in de keukenmachine of met een vijzel.Fruit de zojuist gemaakte bumbu (spreek uit boemboe) en...

INGEMAAKTE KERRIEVIS
Uit de categorie hoofdgerechten: met Vis, Zout en Olie

Bestrooi de visfilets met wat zout en laat ze 2 uur staan. Bak daarna de filets in een ingevette vuurvaste schotel gedurende een half uur in...

kabeljauwkoekjes
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Lente-ui en Koriander

kabeljauw garen in magnetron; in stukjes prakken en mengen met broodkruim, citroenblad, citroengras, koriander, lente-ui, ei, vissaus, limoe...

KAENG KHIAO WAN KAI
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Curry en Pepers

Snijd de kipfilet in dunne plakjes van zo'n 4 centimeter lang. Snijd de aubergine in 4 gelijke partjes.Snijd het citroenblad in dunne r...

Kip met kokos en witte mini-aubergine
Uit de categorie vlees: met Olie, Pepers en Suiker

Verhit de olie en verwarm de kerriepasta hierin 3-4 minuten, maar laat niet aanbakken. Voeg de kokosmelk, 2 dl water en de kip toe en laat...

Kippesoep uit Thailand
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Sereh

Maak de pepers schoon , halveer ze en verwijder de zaadjes als je het niet te pittig wilt . Snijdt de kipfilet in stukjes. Kneus de stengel...

Kokos-pepersaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Laos en Sereh

Maak het pepertje schoon en snijd het (met pitjes en al) in smalle ringetjes. Pel de sjalotjes en de knoflookteentjes en snipper ze fijn. Wr...

massaman currypasta
Uit de categorie pasta: met Zout, Laos en Kaneel

alles mixen...

Parmentier van kip op Thaise wijze
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Room en Melk

Schil de aardappels, snij ze in stukken en kook ze 20 minuten in gezouten water. Giet het kookvocht af en laat ze dampen. Pureer de aardappe...

Phat Phet tua Fak Jao (Rundvlees met groene bonen)
Uit de categorie vlees: met Olie, Suiker en Sojasaus

Wrijf het vlees in met sojasaus en peper en laat het 15 minuten marineren. Blancheer de bonen. Snijd de citroenbladeren in dunne sliertjes....

Rijst met visspiesje
Uit de categorie hoofdgerechten: met Vis, Zalm en Honing

meng de ingredienten voor de saus en laat even koken. Prik de vis en de garnalen op een stoje en stoom ze gaar....

Roergebakken biefstuk voor de Oosterse lekkerbekje
Uit de categorie bijgerechten: met Olie, Gember en Koffie

Zet de pan /wok op het vuur en gooi 3 eetlepels olie erin, zorg dat je alles van tevoren hebt gesneden en doe de sausjes al bij elkaar dan h...

Scampi's in pikante saus op zijn Thais
Uit de categorie hoofdgerechten: met Curry, Suiker en Aubergine

-meng de rode curry en de kokosmelk met de vissaus en de suiker en laat het mengsel doorkoken tot een saus-voeg de scampi's, chilipepers...

Scherp-zure Thaise kippensoep met koriander en cit
Uit de categorie soep: met Laos, Tomaat en Tomaat

De basis wordt gevormd door de kippenbouillon. Bouillon heet maken. Roer de laos, tomaat, citroenblad, citroengras, de pepertjes en de stukj...

Souffle met verse kruiden
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Melk

Meet de ingredienten af. Zet de oven alvast op 200 graden C. Splits de eieren. Rasp de kaas en was de kruiden. Droog ze met keukenpapier en...

Thaise groene curry met spaghetti
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Curry

Snijd de kipfilet in stukken. Snijd de kleine aubergines in plakjes. Bewaar ze in een schaaltje met water zodat ze niet bruin worden. Snijd...

Thaise pikante zure soep met scampi's
Uit de categorie soep: met Laos, Sereh en Citroen

-breng de bouillon aan de kook -snij het citroengras in stukjes en voeg met de citroenblaadjes (in 4 gescheurd) bij de bouillon-pel de garn...

Veel voorkomende ingrediënten met Citroenblad