Recepten met Couverture

Over Couverture

Recepten met Couverture

Couverture, ook wel 'banketbakkerschocolade' genoemd, is chocolade met extra suiker en cacaoboter. Omdat het voornamelijk voor grootverbruik is bedoeld, wegen de blokken tussen de 3 en 5 kilo. Voor thuisgebruik kunt u ook heel goed met repen werken. Deze moeten dan wel ongeveer 60% cacao en 40% suiker bevatten.

Verwante ingrediënten van Couverture


Overzicht van recepten met Couverture

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Couverture. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Couverture en waar Couverture het hoofdingrediënt is.

Toon 1-25 van 61 recepten
October room-ijs
Uit de categorie desserts: met Room, Melk en Suiker

Roomijs: Eidooier, ei en suiker samen loskloppen. Een klein deel van de melk toevoegen to een mooie homogene massa. Slagroom met de restere...

8 keer soesjes
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Kwark

Met slagroom met 2 tl kaneel per ? liter en wat suiker en een flinke schep Californische rozijnen. Met Zwitserse room (? deel banketbakkersr...

Amandelbonbons 1
Uit de categorie desserts: met Room, Suiker en Amandelen

Verhit voor de amandelmassa de boter met suiker en vanillesuiker al roerend tot de suiker lichtbruin is geworden. Voeg de slagroom toe en ve...

Apres-ski
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Melk

Chocolade-ijs: Melk, room, suiker, Langarone en cacao verwarmen to 85? C. Snel terugkoelen tot 4? C en 8 uur laten rijpen. Na het rijpen ar...

Banaan-chocoladetaart
Uit de categorie desserts: met Room, Melk en Bloem

Oven voorverwarmen : 180 gradenChocobodem : Meng de bloem en cacaopoder. Klop de dooiers, suiker en het water luchtig. Klop het eiwit e...

Baumkuchen
Uit de categorie desserts: met Suiker, Eieren en Amandelen

De oven voorverwarmen op 200 graden.De zachte boter met de suiker en de eieren mengen.Aardappelzetmeel,vanillesuiker,geraspte amandelen+54%...

Baumkuchen (met foto)
Uit de categorie desserts: met Suiker, Eieren en Amandelen

De oven voorverwarmen op 200 graden.De zachte boter met de suiker en de eieren mengen.Aardappelzetmeel,vanillesuiker,geraspte amandelen+54%...

Boedapester rol.
Uit de categorie desserts: met Room, Bloem en Cacao

1. Een diep bakblik met bakpapier bekleden. Het papier goed invetten en met amandelschaafsel bestrooien. De oven voor verwarmen op 200 ? C....

Brownies met abrikozen en amandelen
Uit de categorie desserts: met Bloem, Kaneel en Suiker

Breek de chocolade in stukjes en roer ze met water en boter op laag vuur au bain marie tot een gladde massa. Giet de massa in een beslagkom...

Bruidstaart deel 2 (de dag zelf)
Uit de categorie desserts: met Room, Cacao en Ananas

Crème au beurre: Roer de boter met 50 gr gezeefde poedersuiker tot room en meng er het smaakgevende bestanddeel door. Als dit een vloeistof...

Cacoaruiten
Uit de categorie desserts: met Olie, Bloem en Stroop

1. De bloem en de cacoa zeven en met de stroop, de boter, de suiker en de vanillesuiker inn een pan vermengen. Onder goed roeren aan de kook...

Chocolade Bon Bons
Uit de categorie desserts: met Walnoot, Walnoot en Roomboter

Het marsepein glad kneden met 30 gr gemalen walnoten, de chocoladepasta en de zachte boter Op huishoudfolie uitrollen tot een lap met een...

Chocolade-mascarpone-taart
Uit de categorie desserts: met Bloem, Cacao en Suiker

Verwarm de oven voor op 175? C. Maak van bovenstaande ingredienten, in de keukenmachine, een deeg en bekleed hiermee de ingevette springvor...

Chocolade-popcornkoeken met caramel-ijs
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Amaretto

De couverture chocolade au-bain-marie laten smelten. Met pure chocolade gaat het ook, maar iets minder makkelijk. Op ieder bord steeds 2 &qu...

Chocoladecake met bosbessen en cognac
Uit de categorie desserts: met Room, Bloem en Cognac

Voor de vulling: 175 gram uigelekte bosbessen uit de pot - 1 zakje rode gebakglazuur - 30 gram suiker - 4 eetlepels cognac. Voor het decor...

Chocoladecharlotte
Uit de categorie desserts: met Sla, Zout en Room

Breek de couverture in stukjes en laat smelten op een matige hittebron in de slagroom. Zet de chocoladeroom een uur koud weg. Meng de rum me...

Chocoladekaramels een recept van Marco Polervaart
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Noten

Smeer de ijsblokjesvorm licht in met de gesmolten boter. Rooster de walnoten 12 tot 14 minuten op een bakplaat in een op 160 graden voorverw...

Chocolademousse, witte 3
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Sherry

Klop de slagroom stijf en zet ze in de koelkast. Klop de eiwitten stijf en Doe de couverture in een kom en zet deze in een bak warm water o...

Chocoladerster
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Bloem

1. De oven voorverwarmen op 175 ?C. Een stervormige bakvorm (1 ? tot 2 liter) invetten en met panneermeel bestrooien. 2. De boter en de bru...

Chocoladetaart met amandelen en marsepein
Uit de categorie desserts: met Bloem, Suiker en Amandelen

-verbrokkel de chocoladesoorten en smelt ze boven een heet waterbad -roer er ook tijdens het afkoelen herhaaldelijk in -roer de boter en d...

Chocoladetaart met bitterkoekjesijs
Uit de categorie desserts: met Bloem, Suiker en Eieren

Verwarm de oven voor op 180?C. Laat de chocolade smelten (au bain marie of in de magnetron). Snijd de boter in blokjes en roer ze door de c...

Chocoladetaartje met creme fraiche
Uit de categorie desserts: met Room, Room en Suiker

Snijd van de cake dunne plakken en leg deze in de ring. Besprenkel de cake met eenderde van de sinaasappellikeur. Laat de op kamertemperatuu...

Crêpes au chocolat
Uit de categorie pannenkoeken: met Zout, Melk en Bloem

Van gezeefde bloem, suiker, zout en eieren een glad beslag maken. Op de gewone manier bakt men er flensjes van, garneert de helft telkens me...

Crêpes Yvonne
Uit de categorie pannenkoeken: met Zout, Melk en Bloem

Van gezeefde bloem, melk, suiker, zout en eieren op de gewone wijze een glad flensjesbeslag maken, dit aromatiseren met een scheut Crème de...

Een hele bijzondere Truffeltaart als nagerecht
Uit de categorie desserts: met Zout, Room en Room

Zeef voor het deeg de bloem en de cacaopoeder. Meng de suiker en het zout erdoor. Maal alles in de keukenmachine met de boter in 15-20 secon...

Veel voorkomende ingrediënten met Couverture