Recepten met Hoisinsaus

Over Hoisinsaus

Recepten met Hoisinsaus

Dikke, zoete Chinese saus, gemaakt van sojabonen, tarwemeel, water, zout, suiker, rode rijst, knoflook en ve-tsin.

Verwante ingrediënten van Hoisinsaus


Overzicht van recepten met Hoisinsaus

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Hoisinsaus. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Hoisinsaus en waar Hoisinsaus het hoofdingrediënt is.

Toon 76-100 van 126 recepten
Oosterse vruchtenkip
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Rijst

Verhit de olie 30 seconden in de microgolf op de hoogste stand. Roer de kerrie door de olie, zet weer 30 sec. in de microgolf en voeg dan de...

peking eend met flensjes
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Gember en Honing

Handen wassen de eend een paar seconden in een grote pan met kokend water, waaraan een weinig zout is toegevoegd, leggen. Uit de pan nemen,...

peking eend.
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Honing

Verwijder het vel en het vet van de eendenborstfilets en snijd het vlees in smalle reepjes. Roer in een kom de sojasaus, de honing, het citr...

Pekingeend 1 home style
Uit de categorie vlees: met Honing, Sojasaus en Lente-ui

Laat de eend ontdooien en snijd er de vleugels tot aan de drumsticks af. Breng een pan met ruim water aan de kook, blancheer de eend enkele...

Pekingeend 2 original
Uit de categorie vlees: met Zout, Kool en Olie

Was de eend, droog hem en drenk hem in een mengsel van 3 eetlepels honing in 300 ml water; zelf doe ik er iets zout bij. Dit hangt minstens...

Pekingeend 3
Uit de categorie vlees: met Zout, Bloem en Honing

Vleugels afsnijden en blancheer de eend kort. Eend afdrogen. Kook ingredienten van de siroop tot de honing volledig is opgelost en glaceer...

Pekingeend 5 à la minute
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Honing

Verwijder vel en vet en snij de filets in smalle reepjes. Roer sojasaus, honing, citroensap, cayennepeper en vijfkruidenpoeder door elkaar e...

Pekingeend 6
Uit de categorie vlees: met Zout, Azijn en Gember

Spoel de eend af, dep hem droog, wrijf hem in met zout en laat hem enkele uren op een koele plaats hangen om geheel droog te worden. Snijd d...

Pekingeend a la minute
Uit de categorie feestdagen: met Zout, Olie en Honing

Verwijder het vel en het vet van de eendenborstfilets en snijd het vlees in smalle reepjes. Roer in een kom de sojasaus, de honing, het citr...

PEKINGEEND A LA MINUUT
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Honing

Verwijder het vel en het vet van de eendenborstfilets en snijd het vlees in smalle reepjes. Roer in een kom de sojasaus, de honing, het citr...

Pekingeend-wraps
Uit de categorie borrelhapjes: met Sla en Hoisinsaus

Maak de lente-uitjes schoon. Snijd de eend klein. Snijd het witte deel van de ui van het groene deel. Doop de groene delen 5 seconden in een...

Pekingkip pannenkoekjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Prei, Olie en Bloem

* Verwarm de oven en een braadslee met een laagje olie voor op 225C. Was de kip, dep hem zo droog mogelijk en wrijf voorzichtig het vel los....

Pho Bo
Uit de categorie soep: met Munt, Uien en Rode ui

Week de rijstmie 15 minuten in heet water. Laat uitlekken, spoel af en laat opnieuw uitlekken. Verdeel de mie over vier grote kommen Voeg v...

Pien Pi Aab/Pekingeend met mandarijnpannekoekjes 2
Uit de categorie vlees: met Bloem, Suiker en Komkommer

Willem-Jan Markerink heeft geschreven: (…) In de restaurants waar ik ben geweest, werd dit gerecht vooral als voorgerecht geserveerd. Erg...

Pien pie aab/mandarijnpannenkoek met pekingeend 1
Uit de categorie pannenkoeken: met Zaden, Bloem en Honing

Willem-Jan Markerink heeft geschreven: "Pekingeend zelf maken lijkt me geen goed plan, anders deden de Chinese restauranthouders dat oo...

Pikante kipballetjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Olie, Gember en Limoen

Hak de ui fijn. Plet de knoflook. Klop het ei los. Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de dipsaus : Meng de zoete chilisaus, wijazijn e...

Pikante pindasaus
Uit de categorie sauzen: met Olie, Sambal en Suiker

Verhit de olie en bak hierin de sjalot en knoflook ca. 5 min. Bak daarna de sambal oelek ca. 2 min. mee. Roer de kippenbouillon, suiker, pi...

Pittige kippevleugeltjes
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Gember en Gember

Verhit de wok en schenk er de olie in. Bak op niet te hoog vuur de knoflook en gember tot de olie gaat geuren. Doe er de kippevleugeltje...

Ribbetjes met vijfkruiden.
Uit de categorie hoofdgerechten: met Ketjap en Hoisinsaus

Snijd de vlees tussen de ribbetjes door.Meng alles voor de marinade en laat de ribbetjes 1 uur marineren.Verwarm de oven voor op 200 graden....

ROER-GEBAKKEN VARKENSVLEES MET PADDESTOELLEN
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Sambal en Sherry

1. Vermeng de sojasaus, hoisinsaus, sherry, suiker, tomatenpuree en chilisaus met 20 ml olie. 2. Meng deze marinade goed door vlees en...

ROERBAKSCHOTEL MET VARKENSVLEES EN CHINESE MIE
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Gember en Paprika

Pers de knoflook uit* Snijd de paprika in reepjes* snijd de ui in stukjes* Verdeel de broccoli in roosjes* Snijd het vlees in reepjes*Ko...

Roergebakken varkensvlees
Uit de categorie wok: met Olie, Azijn en Paprika

Voor de marinade: 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels plantaardige olie 1 eetlepel azijn 1 uitgeperste teen knoflook 1/2 theelepel vijfkru...

Roergebakken kip met hoisinsaus
Uit de categorie wok: met Zout, Olie en Paprika

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim water met zout gaar. Verhit de olie in een wok, roerbak de champigno...

ROU CHAO MIAN - Gebakken mie met varkensvlees en g
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Ketjap

Paddestoelen of lelieknoppen heel goed laten uitlekken en in fijne reepjes snijden. Voorjaarsuitjes schoonmaken, wassen en in stukken van on...

Rundvlees, kruidig 'Szechuan' gestoofd
Uit de categorie vlees: met Olie, Uien en Rijst

Voorbereiding: Snijd het vlees in blokjes van 5 cm en doe ze in een diepe pan. Zet het vlees net onder water. Pel de uien, snijd ze in vier...

Laatste reacties met dit ingredient

Tja Siu

Lekker en bedankt :-)...

Door *Lorens*

Veel voorkomende ingrediënten met Hoisinsaus