Recepten met Hoisinsaus

Over Hoisinsaus

Recepten met Hoisinsaus

Dikke, zoete Chinese saus, gemaakt van sojabonen, tarwemeel, water, zout, suiker, rode rijst, knoflook en ve-tsin.

Verwante ingrediënten van Hoisinsaus


Overzicht van recepten met Hoisinsaus

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Hoisinsaus. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Hoisinsaus en waar Hoisinsaus het hoofdingrediënt is.

Toon 101-125 van 126 recepten
Rundvlees, Mongools
Uit de categorie vlees: met Olie, Suiker en Bosuitjes

Leg het vlees even in de vriezer, snijd het dan diagonaal tegendraads in reepjes van 7 x 1/2 cm en zet die apart. Vermeng in een kom de soya...

Scampi's met Hoisinsaus, gesauteerd
Uit de categorie vis: met Olie, Uien en Azijn

Meng de Hoisinsaus, azijn, water, suiker, gember, maïzena en pepervlokken in een klein kommetje. Verhit de olie in een wok, voeg de scampi&...

Sechuan 'YU Hsiang' Varkensreepje met fijn
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kool en Olie

Nijd het vlees in heel dunne plakjes en snijd die weer in reepjes van 2 cm. Snijd de gember,knoflook,peultje,kool,paprika,wortel en pepertje...

Siu Pai Quat
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Gember en Gember

-snij zelf het vlees tussen de ribbetjes tot halverwege de dikte van het tussenliggende vlees over de gehele lengte in -wrijf ze met zout e...

Spareribs op de barbecue
Uit de categorie bbq: met Honing, Sherry en Barbecue

Meng de marinade in een schaal. Doe de Spareribs met de marinade in een zak. Knoop de zak goed dicht en schud goed, zodat het vlees goed me...

Szechaun roerbaksaus (woksaus)
Uit de categorie sauzen: met Zout, Olie en Gember

Zet alles klaar voor gebruik.Verhit de wok en voeg als de wok heet is de olie toe. Voeg gemberwortel en knoflook toe en fruit deze totdat de...

TAU SJAP SJOE JOK
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Sherry en Suiker

1. Vrijf vlees in met 1+1/2 e olie. 2. Roer hoisin, sherry, sojabonenpasta, sojasaus en suiker door elkaar in een kom. 3. Verhit fe rest van...

Taugeschotel
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Uien en Gember

1. De lente-uitjes in stukjes snijden. Het knof -lookteentje pletten met wat zout. De gember fijnsnipperen. 2. De sesamolie verhitten in ee...

Tja Siu
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Miso en Honing | 1 reactie

Meng in een kom de ingredienten voor de marinade en leg het vlees er 4-5 uur in te marineren.Schenk een beetje water in een ovenslee en zet...

Tsjau tsjeng tse (knapperige kip uit Szetsjwan)
Uit de categorie vlees: met Olie, Sojasaus en Rijstwijn

Maak de kip aan de binnen- en buitenkant droog met keukenpapier. Vermeng het vijfkruidenpoeder met de rijstwijn en wrijf de kip flink ermee...

tsjau tsjeng tse(knapperige kip uit Szetsjwan)
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Sojasaus en Rijstwijn

Maak de kip aan de binnen- en buitenkant droog met keukenpapier. Vermeng het vijf kruidenpoeder met de rijstwijn en wrijf de kip flink erme...

TSJOE JOK
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Sherry en Suiker

1. Leg het vlees in een pan met kokend water en laat het vlees 25 min. zacht doorkoken (kook-bouillon kan weer gebruikt worden). 2. Laat vle...

Tsu So (roodgekleurd geroosterd varkensvlees)
Uit de categorie vlees: met Kool, Gember en Suiker

Marineer het vlees (heel laten!) 2 uur in de marinade. Verwarm de oven voor op 220°, zet er een bakje in om het braadvocht op te vangen. B...

Varkensfricandeau met eiermie
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Azijn

Week de paddestoelen ongeveer 25-30 minuten in heet water. Laat ze uitlekken,snij de steeltjes eraf en doe ze weg. Snij de hoedjes in smal...

Varkenshaas met broccoli
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Knoflook

Leg de stukjes vlees in een schaal. Schenk er de opgeloste maizena over en bestrooi het met wat zout en peper. Schep even om. Verhit de...

Varkenshaasje met zoetzure saus
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Gember

35 minutenIn hapjespan olie verhitten en varkenshaasjes op hoog vuur in 5 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. In bakvet gember 1 m...

Varkenslever met ham en salie
Uit de categorie hoofdgerechten: met Ham, Olie en Salie

Verhit de wok en schenk de olie erin. Doe de reepjes ham en de lever erin en bak ze al omscheppend 1-2 minuten tot de lever zijn rode kleur...

Varkensspiezen Hongkong
Uit de categorie bbq: met Zout, Olie en Sherry

Meng de soysaus, hoisinsaus, sherry en knoflook. De aubergine bestrooien met zout en 30 minuten in een vergiet laten uitlekken daarna goed...

Varkensvlees met honing, geroosterd
Uit de categorie vlees: met Zout, Gember en Whisky

Snijd het vlees in repen van ± 15 x 8 cm en ± 2 cm dik. Vermeng de ingrediënten voor de marinade, wrijf het vlees ermee in en laat het af...

Varkensvlees, Chinees
Uit de categorie vlees: met Honing, Sojasaus en Rijstwijn

Vlees hierin marineren en gaar roosteren of laten koken in de marinade...

Varkensvlees, gefrituurd geroosterd Chinees
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Gember

Leg het vlees in een pan water en kook op hoog vuur zacht. Spoel dan af met koud water, snij in dunne plakjes, maar zorg ervoor dat de vorm...

Vegetarische roerbakschotel
Uit de categorie vegetarisch: met Tofu, Gember en Gember

Kook de noodles volgens de gebruiksaanwijzing.Was de broccoli,Snij het in roosjes en de steel in kleine stukjes.Veeg de shii-take schoon en...

Vietnamese gehaktspiesjes met grove pindasaus
Uit de categorie borrelhapjes: met Olie, Pinda en Rijst

Week 12 houten spiesjes een half uur in een bakje met water. Maak dan eerst de pindasaus: Wrijf de pinda?s fijn in een vijzel of maal ze fij...

Vietnamese groenterolletjes in dun rijstpapier (Go
Uit de categorie voorgerechten: met Munt, Olie en Pinda

De groenterolletjes kunnen ook als snack dienen. Gebruik bij voorkeur Banh Trang rijstpapier (verkrijgbaar bij de toko); ook hoisinsaus...

Won-Tan, gevuld met kip
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Olie en Bloem

1. Bloem zeven boven een werkvlak, een kuiltje in het midden drukken. Ei, zout en ongeveer 150 ml water hierin doen. Hiervan een soepel deeg...

Laatste reacties met dit ingredient

Tja Siu

Lekker en bedankt :-)...

Door *Lorens*

Veel voorkomende ingrediënten met Hoisinsaus