Recepten met Kastanjechampignons

Over Kastanjechampignons

Recepten met Kastanjechampignons

De lichtbruine variant van de gewone champignon; dankt zijn naam aan de kleur van zijn hoedje. Hij is iets steviger en wat pittiger van smaak dan de witte champignon. Kastanjechampignons groeien op een voedingsbodem die helemaal met mycelium is doorgroeid(een soort schimmel). Hieruit komen de kastanjechampignons te voorschijn.


Overzicht van recepten met Kastanjechampignons

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Kastanjechampignons. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Kastanjechampignons en waar Kastanjechampignons het hoofdingrediënt is.

Toon 1-25 van 401 recepten
Champignon Goulash
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Paprika

Verhit de olie in een koekenpan. Bak paprika, sjalotjes en de champignons omscheppend ca 5 min. tot de paddestoelen beginnen te kleuren. Bes...

Kaasfondue met witbier en champignons
Uit de categorie bbq: met Port, Bier en Kaas

Snijd de korstjes van de Port Salut en snijd in blokjes. Wrijf de bodem van een vuurvaste caquelon of braadpan in met de knoflook. Schenk he...

paddestoelen herfstrecept
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Olie | 16 reacties

Verhit 1 lp olie en bak hierin de pompoen in 15 min zachtjes gaar. Schepde pompoen uit de pan. Verhit 2 lp olie en bak hierin de ui met de...

paddestoelensoep met port.
Uit de categorie soep: met Port, Zout en Uien | 24 reacties

verhit de boter in een grote soeppan ( 2 liter ) en bak de paddestoelen en de ui al omscheppend ca. 5 min. blus dit af met de port. voeg d...

Aardappel-paddenstoelen gratin
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Kaas en Room | 4 reacties

1 Meng de gesneden aardappels met de slagroom, de melk en de eidooiers en voeg wat zout en peper naar smaak toe. Schep het mengsel in een be...

Aardappelkoekjes met Paddestoelenragout
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Olie

Boven een zeef de aardappelen en de gourgette raspen, vocht goed er uit drukken. Mengen met de geraspte kaas, zout, peper en 1 el bloem.In o...

ACHTJUWELENRIJST
Uit de categorie hoofdgerechten: met Prei, Zout en Olie

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak in water met zout gaar en laat hem afkoelen.Laat de kipfilet in ca 15 minuten in bijna koke...

Asperge-artisjoksalade
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Paprika

Voeg alle ingredienten voor de dressing bij elkaar en maak ze met een staafmixer fijnDoe de asperges, boontjes, paprika, champignons en arti...

Aziatische visfilet met kastanjechampignons
Uit de categorie hoofdgerechten: met Vis, Zout en Olie

Kook de wortelstukjes 7 min. in water met zout, giet ze af. Verhit de helft van de olie en bak de champignons al omscheppend 3 min. op een...

bief wellington
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Bloem en Kervel

Laat het bladerdeeg ontdooien. verwarm de oven voor op 220 graden C. Bekleed een bakplaat et bakpapier. Laat de biefstuk op kamertemperat...

Biefstuk met kastanje-champignonsaus
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Cognac en Knoflook

knoflook teen persen, kastanje-champignons schoonvegen en in stukken snijden, sjalotten fijnsnipperenBiefstuk bestrooien met zout en peper,...

Boeren aspergesoep
Uit de categorie soep: met Bloem, Eieren en Peterselie

Maak een roux door een beetje boter in de pan te smelten en daar bloem overheen te strooien. Langzaam aan, door het steeds langzaam bijvoege...

Boerenkool met een oosters tintje
Uit de categorie vegetarisch: met Knoflook, Sojasaus en Boerenkool

Roerbak partjes ui met de gesneden kastanjechampignons en een teentje knoflook (in plakjes) in hete roerbakolie en schep er de boerenkool in...

Boerenstoofpot met rundvlees en paddestoelen
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Gerst en Venkel

Snijd de paprika's in vieren, verwijder zaad en zaadlijsten. Gril de paprika's met de buitenkant naar boven tot het vel blaren vormt...

Boletes rellenos
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Brandy en Cognac

Verwarm de oven voor op 175? C. Haal de steeltjes van de paddestoelen en snijd deze fijn. Besprenkel de hoedjes met citroensap. Verhit 4 el...

Bospaddenstoelen-salade
Uit de categorie salades: met Zout, Uien en Knoflook

Snij de champignons en snipper de uien. Hak de knoflook fijn.Verhit olijfolie in de koekenpan. Fruit de knoflook en de ui. Voeg de champigno...

Bospaddestoelenschotel
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Room

Begin met de aardappelgnocchi. Was en borstel de aardappelen. Kook ze in 20 minuten gaar in de schil (of met een ingeprikte schil 7-8 minute...

Bospaddestoelenschotel met aardappelgnocchi
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Kaas en Room

Begin met de aardappelgnocchi. Was en borstel de aardappelen. Kook ze in 20 minuten gaar in de schil (of met een ingeprikte schil 7-8 minute...

Bospaddestoelensoep met gerookte ham
Uit de categorie soep: met Zout, Olie en Bieslook

Pel de sjalotjes en snipper ze. Fruit ze in een soeppan in de hete olie en boter. Borstel of veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in plak...

Bourgondische stoofschotel
Uit de categorie hoofdgerechten: met Bier, Room en Mosterd

runderpoulet in stukken snijden (niet te klein) appels in schijfjes, champignons in vieren, ui grof snijdenrundvlees aanbakken, ui erbij, da...

Broccoli ovenschotel met rode ui en een heerlijke
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Kaas en Room

Verwarm de oven voor op 200 gradenKook de broccoliroosjes ca. 5 minuten in een pan met licht gezouten water tot ze net gaar zijn. Verhit de...

Broccoli-champignonsoep''doe maar gewoon!&
Uit de categorie soep: met Zout, Olie en Knoflook

Maak de champignons voorzichtig schoon en snijd ze in plakjes. Maak de broccoli schoon en laat de groente heel.Verdeel de broccoli in roosj...

broodje ragout
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Bloem en Madera

sjalotjes en knoflook fijn snipperen, kalfslapjes in reepjes snijden, (rode pepertje zonder zaadjes fijn snijden), peterselie fijn knippen,...

BROODJE ROEREI MET PADDESTOELEN
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Tijm en Rucola

In koekenpan champignons in 1 el boter in 3 min. bruinbakken. Tomaat met tijm door champignons scheppen. Nog 2 min. bakken.Eieren loskloppen...

Bruchetta met gebakken paddestoelen
Uit de categorie brood: met Zout, Kaas en Rucola

Snijd voor 4 personen 250 g kastanjechampignons in grove stukken en 100 g shii-takes in plakken. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenp...

Laatste reacties met dit ingredient

Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas

cialis generic price cheap viagra cialis cheap cialis uk online...

Door *Francis*
Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas

oerknal 44mm Jeweled Hublot Horloges - weergave grote selectie van Hub...

Door *edressessatin*
Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas

UGG Boots | Classic Short UGG , UGG ®...

Door *nactionaction*

Veel voorkomende ingrediënten met Kastanjechampignons