Recepten met Keukenkruiden

Over Keukenkruiden

Recepten met Keukenkruiden

Verzamelnaam voor inheems geteelde aromatische gewassen of delen daarvan, gebruikt om de geur en smaak van spijzen te verhogen. Kruiden die van tropische oorsprong zijn, noemt men specerijen.

Verwante ingrediënten van Keukenkruiden


Overzicht van recepten met Keukenkruiden

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Keukenkruiden. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Keukenkruiden en waar Keukenkruiden het hoofdingrediënt is.

Toon 51-75 van 186 recepten
Gevulde witlofblaadjes met gebakken sjalotjes
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Azijn

Leg de witlofbladeren in een cirkel op een schaal.Ontvel de tomaten, druk de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.Snij...

Gorgonzolarondjes met noten
Uit de categorie borrelhapjes: met Kaas, Noten en Walnoot

Haal de bevroren deeglapjes met een mes van elkaar. Laat de deeglapjes 5-10 minuten ontdooien en verwijder de folie. Verwarm de oven voor op...

Groentenpizza met gorgonzola
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Olijfolie

Oven voorverwarmen op 225 graden. Pizzadeeg maken volgens de aanwijzing op de verpakking met 250 ml. water en de olie.Pizzadeeg over een in...

Groentepotje met pasta.
Uit de categorie pasta: met Ham, Zout en Kaas

Snij de ham in dobbelsteentjes en de winterwortel in plakjes van ongeveer 3 a 4 millimeter dik en snij ze dan nog eens door midden. Snij van...

groentetaart met geitenkaas
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Tomaat

Laat de deegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden.Ui pellen en snipperen. In braadpan ui n olie 2 min. zacht smoren. Tomaatb...

Hartige omelet met Italiaanse groenten
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Melk en Olie

Verwarm de koekenpan even droog op de warmtebron Voeg de boter toe en zorg ervoor dat de bodem en wand ingevet zijnKlop de eieren los met...

hartige tonijntaart
Uit de categorie hoofdgerechten: met Vis, Prei en Zout

Verwarm oven voor op 200 graden. Bekleed het springvorm met bladerdeeg en prik hier en daar gaatjes met een vork. Bak tien minuten.Pel de ui...

Italiaanse aardappel-koekjes
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Kaas en Olie

Aardappels in 20 min. gaar koken. Afgieten en pureren. Bloem in gedeelten door puree mengen. Erdoor roeren: eieren, kaas, zout, peper en Ita...

Italiaanse aardappelen uit de oven
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Knoflook

Verwarm de oven voor op 225C. Schil en was de aardappelen en snijd ze in partjes. Pel de knoflook en wrijf de aardappelen in met de knofloo...

Italiaanse bol 'antipasto'
Uit de categorie brood: met Zout, Olie en Pesto

Snij courgette en tomaten in dunne plakjes. Verhit de olie in grill- of koekenpan en grill de courgette 1 minuut, keer halverwege. Bestrooi...

Italiaanse dipsaus
Uit de categorie sauzen: met Oregano, Knoflook en Chilipoeder

Handig als de tomatenpuree uit de koelkast komt.Doe de tomatenpuree in een (afsluitbaar bakje. Doe er de kruiden bij, doorroeren en klaar!...

Italiaanse kalfsragout Met champignons
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Bloem

Maak het vlees droog met keukenpapier en snijd het dan in blokjes van ? 1 cm. Schud in een plastic zakje wat zout, peper, Italiaanse keuken...

Italiaanse kalfsschnitzel
Uit de categorie hoofdgerechten: met Ham, Zout en Kaas

Pel en versnipper de ui. Breng de gesnipperde ui samen met de gezeefde tomaten, de rozemarijn en de laurier in een steelpan aan de kook en l...

Italiaanse kalfsvleesschotel
Uit de categorie hoofdgerechten: met Kaas, Oregano en Basilicum

Meng het paneermeel met de Italiaanse keukenkruiden en de parmezaanse kaas in een lage ovenschaal. Meng het ei met het water in een andere l...

Italiaanse krieltjessalade
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Azijn en Suiker

Kook de krieltjes 10 minuten in weinig water met wat zout. Spoel de aardappeltjes af met koud water om verder garen te voorkomen. Rol de mo...

Italiaanse runderreepjes met basilicumaardappel
Uit de categorie hoofdgerechten: met Kaas, Olie en Pesto

Verhit 1 el olie in de wok en roerbak de runderreepjes met de keukenkruiden 3 min. Schep ze eruit en zet apart. Schil de aardappelen en verd...

Italiaanse runderreepjes met basilicumaardappeltje
Uit de categorie hoofdgerechten: met Kaas, Olie en Pesto

Verhit 1 el. olie in de wok en roerbak de runderreepjes met de keukenkruiden 3 min. Schep ze eruit en zet apart. Schil de aardappelen en ver...

Italiaanse sandwich
Uit de categorie borrelhapjes: met Sla, Olie en Azijn

Hak de olijven en het reepje paprika fijn. Meng ze met de boter en Italiaanse keukenkruiden.Besmeer de sneetjes brood met het botermensel.Be...

Italiaanse sandwich en pastaslaatje
Uit de categorie pasta: met Sla, Olie en Azijn

1. Hak de olijven en de reepjes paprika fijn. Meng ze met de boter en Italiaanse keukenkruiden. 2. Besmeer de sneetjes brood met het boterm...

Italiaanse spreads
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Room en Pesto

Pel en snipper de knoflook. Klop de zure room samen met de roomkaas en de gesnipperde knoflook in een foodprocessor of met een mixer tot een...

Italiaanse uitsmijter
Uit de categorie borrelhapjes: met Sla, Kaas en Olie

Beleg het brood met de sla en de salami. Verwarm de olie in een koekenpan en breek hierin voorzichtig de eieren. Bestrooi de eieren met de k...

Kabeljauwschotel met camembert
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Room en Oregano

Oven voorverwarmen. Champignons in plakjes snijden (met eiersnijder=snel en makkelijk) en bakken in koekenpan. Ovenschaal invetten. Camembe...

Kalfslever met uien en kaas
Uit de categorie vlees: met Sla, Zout en Kaas

Doe de keukenkruiden in een kopje en roer er het citroensap en 1 eetlepel water door. Pel het knoflookteentje en hak het heel fijn....

Kalkoenfilet in creme fraiche-saus
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Bieslook en Keukenkruiden

Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter en bak de filets in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar. Knip intussen de plak...

Kalkoenpizzaatjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Pesto

Van broodmix, Italiaanse keukenkruiden, 3 dl. lauw water en boter deeg maken en laten rijzen volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen...

Veel voorkomende ingrediënten met Keukenkruiden