Recepten met Paprikapoeder

Over Paprikapoeder

Recepten met Paprikapoeder

Gemalen, gedroogde paprika waarvan de pitten zijn verwijderd. Is verkrijgbaar in halfzachte tot heel pikante vorm. Het is onmisbaar bij goulash, maar geeft ook een bloemkoolgratin extra pit; verrassend op verse geitenkaas of in een dipsausje. Eecht Hongaars paprikapoeder is een mengsel van gemalen paprika en Spaanse of chilipeper.

Verwante ingrediënten van Paprikapoeder


Overzicht van recepten met Paprikapoeder

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met het ingredient Paprikapoeder. Dit zijn zowel recepten waar gebruikt wordt gemaakt van Paprikapoeder en waar Paprikapoeder het hoofdingrediënt is.

Toon 1-25 van 3868 recepten
Aardappelgoelasj
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Room en Uien

Maak de uien schoon snipper ze. Pel de knoflook teentjes en pers ze uit. Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in stukjes. Schil...

Boeuf Stroganoff
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Room en Olie

* Snijd het vlees in dunne reepjes * Meng de bloem met de cayennepeper en paprikapoeder * Verhit de helft van de olie in de koekenpan en v...

Champignon Goulash
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Paprika

Verhit de olie in een koekenpan. Bak paprika, sjalotjes en de champignons omscheppend ca 5 min. tot de paddestoelen beginnen te kleuren. Bes...

Champignons met knoflook
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Sherry en Knoflook

Laat de olijfolie niet te heet worden in een diepe koekenpan. Fruit de plakjes knoflook tot ze lichtbruin zijn en voeg dan de champignons to...

Citrusburger
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Sesamzaad

Pel de sjalotjes en snipper ze. Meng het gehakt met de sjalotjes, peterselie, paprikapoeder, ei, peper en zout. Kneed goed door en vorm van...

Crispino met tomatensalsa
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Salsa en Tomaat

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep de tomaat met de sjalot, de saus, de peterselie e...

Een Cappuccino van Garnalen
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Tijm

Zet de garnalen in olijfolie aan met de in plakjes gesneden wortel, bleekselderij en ui en voeg daaarna de tomatenpuree toe. Voeg dan de in...

Felrode groenten met maanzaadsaus uit Rajasthan
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kool en Olie

1. Rooster het fenegriekzaad in een droge pan tot het bruin kleurt en haal dan de pan van het vuur. Maal het fenegriekzaad en maanzaad of wr...

Gebakken scholfilet met tomaatjes
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Bloem

1. Halveer de scholfilets in de lengte, spoel ze af onder stromend water en dep ze droog 2. Roer op een bord de bloem, chilipoeder, Italiaa...

Gestoofd rundvlees (Manzo brassato)
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Uien en Bloem

Kruid het vlees met peper, zout en paprikapoeder. Wentel het vlees dan door de bloem en bak het in een stoofpan rondom goudbruin in een meng...

Gombas rostelyos (Hongarije)
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Bloem

De vleeslappen licht behameren en met peper en zout inwrijven. De olie in een pan op grote pit heet maken en het vlees daarin aan de ene ka...

Goulash
Uit de categorie hoofdgerechten: met Uien, Bloem en Sambal

snij het vlees in redelijk grote blokken 3x3 cm,snij de ui in ringen,paprika in reepjes, bak het vlees in de margarine net zolang tot het dr...

Goulash met zuurkool
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Uien en Augurk

Snijd het vlees in blokken van ca. 3 cm. Snipper de uien. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in vierkantjes. Snijd de augurken...

Goulashsoep
Uit de categorie soep: met Zout, Room en Uien

Laat het vlees in ca. 15 minuten op temperatuur komen en dep het droog met keukenpapier. Snij ondertussen de groenten Verhit de boter in ee...

Griekse entrecote van de grill met zelf gemaa kno
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Citroen

Maak eerst de saus: doe de geperste knoflook met de dooier, zout en peper in een kom en klop met een mixer schuimig, voeg eerst druppelgewij...

Hoummus met peultjes
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Tahin en Harissa

Doe de kikkererwten in een pan en bedek ze met 7 1/2 dl kokend water. Laat de erwten 12 uur of een nacht inweken. Laat de kikkererwten uitle...

Kalkoenpizza's
Uit de categorie borrelhapjes: met Kaas, Oregano en Kerstomaat

Verwarm de oven voor op 180 graden.Leg het pitabroodje op een ovenplaat. Smeer de tomatenpuree erop en leg daarop; de kalkoen, de tomaatjes,...

Kipfilets met champignonsaus
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Sherry en Sjalotjes

1. Wrijf de kipfilets in met paprikapoeder, zout en peper. Verhit de boter niet te heet in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfi...

Kipgoulash
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Uien en Tomaat

Verhit de margarine in een ruime anti-kleefpan. Fruit de uien. Voeg de kipfilet toe en schroei deze dicht. Voeg de paprikablokjes toe...

Lamsgoulash
Uit de categorie vlees: met Zout, Tijm en Olie

Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met paprikapoeder, peper en zout. M...

Marokkaanse gehaktbal met wortelsalade
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Rijst

Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin. Meng het gehakt met pijnboompitten, losgeklopt ei, verkruimelde beschuit, p...

Marokkaanse wortelsoep met chermoula
Uit de categorie soep: met Prei, Zout en Gember

Verhit de boter in een grote pan en fruit gember, kurkuma en komijn 1-2 minuten. Laat vervolgens de ui, prei en worteltjes 5 minuten meefru...

Ovenschotel met zalm, groente en aardappelpuree
Uit de categorie ovenschotels: met Zalm, Zout en Kaas

Smelt de boter in een pan.Fruit hierin de ui en de knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg de bloem toe en meng goed. Haal de pan van het vuur...

Paprikavlees
Uit de categorie vlees: met Zout, Room en Olie

Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met peper, zout en de helft van het paprikapoeder. Pel de ui en het knoflookteentje en s...

Peches au Crabe: Krab met Perziken
Uit de categorie voorgerechten: met Sla, Zout en Room

Schil de perziken, dit gaat gemakkelijk als je ze even in kokend water dompelt, halveer ze en haal de pit eruit. Snijd het vlees van een p...

Laatste reacties met dit ingredient

"ZOTHEID" UIT NEW YORK

r total position have right that should be protected with injury on th...

Door *nactionaction*
"ZOTHEID" UIT NEW YORK

main put into practice. To transmute lovemaking energy takes self-con...

Door *nactionaction*
"ZOTHEID" UIT NEW YORK

work surface and at times fatal results to the man involved.Such prac...

Door *nactionaction*

Veel voorkomende ingrediënten met Paprikapoeder