Recepten met Stroop
Over Stroop

Overzicht van recepten met Stroop
Uit de categorie borrelhapjes: met Olie, Stroop en Suiker
Eerst de suiker en het rozenwater met 1 liter water tot een dikke stroop koken. Niet koud laten worden! Daarna alle andere ingredienten in...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Uien en Stroop
Vorm van het gehakt balletjes ter grootte van een walnoot en bak ze aan alle zijden licht goudbruin. Schud de pan zo nu en dan zodat ze geli...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zalm, Zout en Olie
Roer de ketjap,olie en knoflook door elkaar. Bestrijk de zalmfilets rondom met dit mengsel en laat 30 min op kamertemperatuur marineren. S...
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Curry en Stroop
Vlees kruiden met zout,peper en nootmuskaat. Vlees aanbraden.Ui meefruiten.Soysaus, curry en stroop toevoegen. Dit 20 minuten laten smoren....
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Salie en Stroop
Verwarm de oven voor op 200?C. Hak het vlees zeer fijn (met een glad scherp mes of met de foodprocessor), maar niet zo fijn als gehakt! 3....
Uit de categorie borrelhapjes: met Stroop en Suiker
Smelt alle bestanddele tot kookpunt, behalwe koeksoda. Voeg koeksoda bo-oor mengsel en roer. Dit sal skuim en begin wit word. Gooi oor...
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Kaas en Olie
Gepocheerd ei. Kook water met wat zout en azijn.Doe het ei in een kopje en kook dit in het water gedurende 4 minuten.doe dit met de volgend...
Uit de categorie borrelhapjes: met Kaas, Kiwi en Stroop
Drie; pannekoek besmeren met aardbeienjam met kiwi-plakjesof met abrikozenjam met plakjes mangoVier ; bak 2 plakjes spek per pannekoek uital...
Uit de categorie desserts: met Zout, Bloem en Kaneel
? Oven verwarmen op 200 ?C ? Meng de suiker, kaneel, bloem, zout, bakpoeder, de in blokjes gesneden gekoelde boter, de eieren, het citroens...
Uit de categorie desserts: met Gist, Zout en Room
? Zeef de bloem, voeg de gist, het zout en de suiker toe. ? Roer de boter met een houten lepel tot room. ? Druk een kuiltje in de bloem, v...
Uit de categorie desserts: met Room, Cacao en Cognac
klop de eierdooiers los, >>? roer een papje van het cacaopoeder en het kokende water, 1,2 dl, haal de pan van het vuur en los de choco...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout en Stroop
stroop het vel van de aal, was het grondig en snijd het in moten van 1 vinger langZet de moten rechtop in de pan met boter, strooi het zout...
Uit de categorie ovenschotels: met Zout, Melk en Kaneel
2 lepels suikermet melk aan de kook brengen met het snufje zout. Zodra de melk kookt, van het vuur halen. Intussen beschuiten en ontbijtko...
Uit de categorie salades: met Zout, Kaas en Room
Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Giet ze dan af en laat ze afkoelen. Snijd da...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Stroop en Margarine
Was de aardappels. Snijd ze in niet te kleine stukken. Kook die met een flinke bodem water en wat zout gaar. Laat de margarine in de koekepa...
Uit de categorie desserts: met Azijn, Stroop en Aardbei
Houd 2 aardbeien achter voor garnering, snij de rest in vieren. Breng 1/3 deel aardbeien met de wijn, azijn en stroop aan de kook en laat 2-...
Uit de categorie desserts: met Stroop en Chocolade
Smelt de chocolade \'au bain marie\' voeg intussen de koffielikeur toe en de maplesyrup (of andere stroop). Doop de aarbeien met kr...
Uit de categorie desserts: met Room, Kwark en Stroop
Maak de 1/2 kg aardbeien schoon, laat ze uitlekken en maak er dan puree van. Meng de plattekaas met 80 gr suiker, de vanillesuiker, 2 eierdo...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Ketjap, Stroop en Suiker
Meng in een pannetje de atjar, ketjap, suiker, stroop en tomatenpuree en verwarm tot het begint te koken Bak de gesnipperde ui met de kipre...
Uit de categorie vlees: met Zout, Room en Olie
Verhit de olie in een kasserol en fruit de ui en de knoflook hierin al roerend 5 minuten. Voeg de rijst en het vlees toe en bruin het op h...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Melk, Anijs en Bloem
Maak van de bloem, eieren, melk, stroop en het anijszaad een stevige deegbal. Verdeel hem in tweeen en rol hem uit tot lappen ter grootte...
Uit de categorie desserts: met Room, Olie en Bloem
Oven voorverwarmen op 180 graden celcius. Een ronde springvorm van 23 cm doorsnede invetten met olie of boter. Bodem en zijkant bekleden met...
Uit de categorie desserts: met Room, Melk en Bloem
Verwarm de oven voor op 180 gradenZeef de bloem in een grote kom en maak een kuiltje. Klop langzaam de eieren en melk erdoor tot u een glad...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Olie
Verhit de olie in een pan en fruit de uien goudgeel en het gehakt rul. Roer er de stroop, tomatopuree, azijn, mosterd, Worcestershire saus,...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Pepers en Stroop
Steek de kruidnagelen in de ui en maak een mengsel van stroop, 25 gr bruine basterdsuiker, mosterd, peper en zout. verdun dit, al roerend, m...
Laatste reacties met dit ingredient
Ik blijf roeren in de karnemelk, toch gaat deze klonteren....
Door *Marian*