Gehaktschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de uien in ringen en de champignons in schijfjes.. Snijd de paprika in kleine stukjes. en vet de ovenschaal in met boter.. En maak een pan aardappelpuree, of met een pakje!!(zorg dat deze klaar staat, gemaakt en wel)Bak het gehakt rul en doe er de knoflook geperst bij en de sambal en de worcestersaus en de cajunkruiden erbij.. doe er de rest van de ingredienten bij en bak alles goed mee,de uien en de paprika-stukjes erbij.. Doe er de champignons erbij en bak even mee.en maak er een lekker prutje van. Maak. Doe in de ingevette ovenschaal een laagje van het GEHAKT-GROENTE-PRUTJE!! En doe daar een laag aardappelpuree op en ga zo door tot het op is (om en om).. En als laatste doe je en laagje aardappelpuree en strooi er de parneermeel in een dun laagje overheen. Leg daar goed verdeeld een aantal stukjes koude boter op(8-10 kleine klontjes). Zet het geheel in een voorverwarmde Oven van 225 graden, en laat het ? 30 tot 45 min lekker nabakken tot de boter mooi uitgelopen is over het geheel en er een lekker bruin korstje op zit...

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha