kabeljauwschotel

Ingrediënten

  • 4 moten kabeljauw van 200 g
  • zout
  • kerrie
  • 2 goudrenetten of zure appelen
  • 4 dikke plakken belegen kaas
  • 80 g boter

Bereidingswijze

Bestrooi de moten kabeljauw met zout en kerrie. Bestrijk een ovenvaste schotel dik met boter, leg de moten kabeljauw hierin en schenk er een halve deciliter water bij. Snijd elke appel in 8 partjes en schik deze met de bolle kant naar boven tussen de wand van de schotel en de vis. Bestrooi de partjes appel met wat kerrie. Bedek kabeljauw en appel met de plakken kaas en verdeel de boter in kleine klontjes hierover. Zet de schotel in het midden van een voorverwarmde oven (175 graden of gasovenstand 3) en laat de moten kabeljauw in 25 minuten gaar worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 2

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha