Koolrabischotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 200 gradenkoolrabi wassen, schillen, in acht partjes verdelen en in reepjes snijden. koken in vleesboullion, afgieten en het kookvocht opvangen. gehakt in olie aanbraden en op smaak brengen met zout en peper. kookvocht en tomatenpuree met het gehakt mengen. in een ovenschaal doen en de koolrabi dakpandsgewijs erop leggen. het geroosterde brood verkruimelen en mengen met fijngehakte peterselie en stukjes tomaat en kaas, over de ovenschotel strooien. afgedekt in de in de oven in 25 tot 30 minuten gaar laten worden. voor het serveren de vlokjes boter over de schotel verdelen en laten smelten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1318x

Jouw laatst bekeken recepten