ovenschotel met aardappelen,kaas en tomaten.

Ingrediënten


Bereidingswijze

aardappelen in schil koken in water met zout,schillen en laten afkoelen. vier oven schaaltjes invetten. kaas grof raspen. peterselie hakken en de tomaten in plakjes snijden.de helft van de kaas en de peterselie over de vormpjes verdelen. tomaten en aardappelen in laagjes in de vormen leggen. de resterende kaas erover strooien. eieren mengen met creme fraiche,melk en de overige peterslie. op smaak brengen met zout,peper en nootmuskaat en het mengsel over de vormpjes verdelen. in de oven bakken op 220 graden voor ong. 25 tot 30 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

ik weet nog niet hoe hij smaakt dus ik ga hem nu maken

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 566x