Ovenschotel met gehakt en andijvie.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappelen goed gaar in gezouten water.Pureer ze met de melk,breng op smaak met p+z en nootmuskaat.Snij het ontbijtspek in reepjes.Bak het knapperig in een pan met anti-aanbaklaag,zonder vetstof.schep ze eruit en laat in deze pan,in een nootje boter of olie,het gehakt rul bakken.voeg er de tomatenpuree en de verkruimelde roquefort aan toe.Kruid met peper en(weinig)zout.Blancheer de andijvie 3 min. in gezouten water.Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.Hak ze fijn.Stoof ze vervolgens op in een nootje boter,schenk er de room bij.Laat 2 min. koken.Breng op smaak met p+z.Schep eerst het gehakt,dan de andijvie en tot slot de aardappelpuree in een ovenschaal.Bestrooi met gemalen kaas.Zet 20 min. in een op 200* voorverwarmde oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 520x

Jouw laatst bekeken recepten