Ovenschotel met kerriekool

Ingrediënten


Bereidingswijze

Fruit de ui in 25 g van de boter in ? 3 min. goudgeel en glazig. Bak de spitskool en de komijn en zout naar smaak al omscheppend 2 min. mee. Voeg een beetje water toe en laat de kool met de deksel op de pan 5 min. op een laag vuur stoven. Bereid de puree met de melk, 4 dl water en peper en zout naar smaak volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de rookworst aan een zijde schuin in maar niet door, zodat er gleufjes ontstaan. Verdeel de kool over de bodem van een ovenschaal en strijk de puree met een vork over de kool. Leg de worst erop en druk hem iets in de puree. Bestrooi de puree met het paneermeel en verdeel de rest van de boter er in vlokjes over. Laat het gerecht in een voorverwarmde oven (200?C) door en door warm worden en gratineren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1054x

Jouw laatst bekeken recepten