Panvis (met mosterd saus)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Uien in ringen snijden. Mosterdsaus maken. Vis, Rijst en Aardappels moeten GAAR zijn. KOOKVOCHT VAN VIS BEWAREN!Eeen ovenvaste schaal met boter of margarine invetten en er laag om laag de vis, rijst, de in de helft van de boter gebakken uienringen , de mosterdsaus en de in plakjes gesneden gekookte en gare aardappelen in leggen.De bovenste laag moet uit aardappelen bestaan.Bestrooi de bovenkant met paneermeel,leg hier en daar een klontje boter en schuif de schotel bovenin een voorverwarmde oven ( ca. 220 graden C.)Laat er in ca. 10-15 minuten een bruin korstje op komen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 252x

Jouw laatst bekeken recepten