Zuurkool-ovenschotel met gehakt, banaan, kerrie en

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Laat de rozijnen wellen. Schil de aardappelen en kook deze met wat zout gaar. Pel de uien een snipper deze, Verhit de boter in een pan en fruit de uien met de kerriepoeder en voeg het gehakt, ketjap, zout en peper toe en bak het met behulp van een vork rul. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn, Maak er met de melk of slagroom puree van. Pel de bananen en snij hem in plakjes. Doet het gehaktmengsel in een ingevette ovenschaal. Meng met een mixer de zuurkool en een groot gedeelte van de aardappelen door elkaar en doe dit boven op het gehaktmengsel.Vervolgens plakjes banaan en rozijnen. Doe nu de laatste aardappelpuree er over. Laat de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden in ongeveer 20 minuten door en door warm worden

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 601x