Camembertwafels, knapperige

Ingrediënten

  • 50 gr zachte boter
  • 3 eieren
  • 6 eetlepels zure room
  • 1 theelepel selderijzout
  • 1/4 theelepel scherpe paprikapoeder
  • 1/2 theelepel gemalen Zwitserse schapenkaas
  • 100 gr rijpe camembert zonder korst
  • 130 gr volkorenbloem
  • 6 eetlepels water

Bereidingswijze

Klop de boter samen met de eieren schuimig en roer de zure room, zout, paprikapoeder en gemalen kaas hierdoor. Prak de camembert en klop hem met een vork door het eiermengsel. Zeef de bloem hierboven, roer het geheel met het water tot een glad beslag en bak hier met behulp van een wafelijzer wafels van. Snijd de warme wafels eventueel door en laat ze afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha